Un nou început


Un nou an. Un nou început. După 9 ani de Multi Cont Punct Ro fără activitate în mediul online iată că a sosit momentul să scriem și primul articol. La mulți ani 2016. La mulți ani Multi Cont Punct Ro. Când începusem să cred că minunile nu sunt făcute și pentru contabili a întins mâna Traian Urieș și astfel a prins viață blogul și siteul multicont.ro.

Nu ne mai uităm în urmă decât doar pentru a observa cât am reușit să înaintăm. Acum e vremea unor noi începuturi. Și cred că ne așteaptă un an greu din multe puncte de vedere. Dar se întrevăd și câteva lucruri bune. Nu putem să anticipăm cu precizie. Putem însă să ne pregătim și pentru bune și pentru rele.

Se anunță măriri de salarii, dar și cheltuieli mai multe. Sunt anunțate greve și mișcări ample de stradă. Tehnocrații se simt amenințați. Parlamentarii se simt tot mai siguri pe ei. Românul încă mai speră în minuni. Contabilii și finanțiștii își ascut instrumentele și se pregătesc pentru reguli și vremuri noi.

Iarna se anunță grea. Să ne gândim la vară și la căldura ce-o să ne sufoce. Avem un nou cod fiscal și TVA mai mic. Prețurile rămân parcă la fel. Mergem înainte, numai înainte, orice ar fi. Să ne vedem, auzim, citim cu bine. La mulți ani tuturor. Povestea Multi Cont Punct Ro tocmai a început.

Comentariu